Belysning på forespørsel

Drømmer du om en lampe som er forskjellig fra andre?

Finner du ikke belysning som passer perfekt til din stil?

Vi lager en lampe spesielt for deg!

Hos Handlagde lysekroner lager vi ofte lamper på individuell bestilling.

Dette er den perfekte løsningen hvis du er ute etter noe spesielt, både for et privat interiør samt et hotell eller en restaurant. Hvis du trenger å øke diameteren, høyden eller endre antall lampepærer fra tilbudet vårt, vil vi også enkelt gjøre en slik modifikasjon.

Har du en idé til en lampe, men du har ikke et prosjekt? Tegn et prosjekt på et stykke papir, så forbereder vi det for deg! 
Har du et design eller visualisering av interiøret fra designeren?
Send oss alt du har med dimensjoner
og en beskrivelse av hva du forventer?

Stadier av implementering

1. FØRSTE TRINN

Hvis du har en visjon eller inspirasjon, vennligst send designtegninger eller en detaljert beskrivelse og spesifikasjon av de opprinnelige dimensjonene. Jo flere detaljer jo bedre. På dette stadiet kan vi allerede forberede et prosjekt eller en prototype.

2. DJEVELEN ER I DETALJENE

Hvis vi allerede har et prosjekt eller en prototype, bestemmer vi detaljene i farger, fester, antall pærer og størrelsen på hele lampen. Det er også viktig å justere lampen til størrelsen på rommet og møblene (f.eks. en lampe over bordet) Etter dette stadiet kan vi allerede utarbeide et tilbud.

3.GJENNOMFØRING

Hvis prosjektet er fullt akseptert, starter vi implementeringen. Ofte tar det ca 4-6 uker. Når produktet nærmer seg ferdigstillelse, sender vi de illustrerende bildene for endelig aksept.

Kontakt oss

Skriv en melding for å motta et individuelt tilbud.