Belysning på forespørsel

Drømmer du om en lampe som skiller seg ut fra de andre?

Finner du ikke belysning som passer perfekt til din stil?

Vi lager en lampe spesielt for deg!

Hos Handlagde lysekroner lager vi ofte lamper på individuell bestilling.

Dette er den perfekte løsningen hvis du er ute etter noe spesielt, enten det er for et privat hjem, et hotell eller en restaurant. Hvis du trenger å øke diameteren, høyden eller endre antall lampepærer i vårt tilbud, kan vi enkelt gjøre slike modifikasjoner.

Har du en visjon eller inspirasjon? Tegn et prosjekt på et stykke papir, så forbereder vi det for deg! 
Har du et design eller visualisering av interiøret fra designeren?
Send oss alt du har med dimensjoner
og en beskrivelse av hva du forventer?

Stadier av implementering

1. FØRSTE TRINN

Hvis du har en visjon eller inspirasjon, vennligst send oss designskisser eller en detaljert beskrivelse og spesifikasjoner av de opprinnelige dimensjonene. Jo flere detaljer du gir, desto bedre. På dette stadiet kan vi allerede forberede et prosjekt eller en prototype.

2. DJEVELEN ER I DETALJENE

Hvis vi allerede har et prosjekt eller en prototype, bestemmer vi detaljene i farger, fester, antall pærer og størrelsen på hele lampen. Det er også viktig å justere lampen til størrelsen på rommet og møblene (f.eks. en lampe over bordet) Etter dette stadiet kan vi allerede utarbeide et tilbud.

3.GJENNOMFØRING

Når prosjektet er fullt akseptert, starter vi implementeringen. Vanligvis tar det rundt 4-6 uker. Når produktet nærmer seg ferdigstillelse, vil vi sende illustrerende bilder for endelig godkjenning.

Kontakt oss

Skriv en melding for å motta et individuelt tilbud.